Babagan awake dhewe

RINGKASAN PERUSAHAAN

AB1

HEBEI MACHINERY IMP & EXP CO., LTD.didegaké ing 2005, Kanthi luwih saka 15 taun ngupayakake lan ngupayakake,HEBEI MACHINERY IMP & EXP CO., LTD.wis sekseni pengalaman KALUBÈRAN sawijining, kaluwihan profesional lan portofolio bisnis pinunjul, ditambahi bisnis impor lan ekspor, lan saiki wis dadi perusahaan ekspor lan impor luwih bisa kanggo produk listrik ing China.Perusahaan kasebut wis ngetrapake manajemen modern, regulasi lengkap lan sistem layanan swara.

Akibate, perusahaan dianugerahi sertifikat akreditasi sistem mutu ISO9001: 2000.Miturut organisasi bisnis perusahaan, departemen bisnis diatur minangka nderek: Departemen Ekspor, Kantor Tanggu ing Tianjin lan Shanghai Kantor;Departemen fungsional sing komprehensif diatur kaya ing ngisor iki: Kantor Manajer Umum, Departemen Perencanaan, Departemen Keuangan lan Akuntansi, Departemen Urusan Hukum lan Pusat Informasi.Kantor Luar Negeri lan Anak Perusahaan didegake ing AS (Los Angeles), Kanada, Chili (Santiago), Argentina (Buenos Aires), Mesir (Kairo), Ghana (Accra) lan Ethiopia (Addis Ababa).Ngandelake ketulusan lan layanan sing apik, kita duwe reputasi apik ing lapangan perdagangan internasional lan wis nggawe kerjasama sing cedhak lan hubungan bisnis karo para pelanggan saka luwih saka 120 negara lan wilayah.

AB1

AB1

Kanthi nyengkuyung pedoman kualitas "Customer Paramount, Quality first;Orientasi kredit lan pangembangan sing ora mandheg.Ing ngisor iki prinsip "Kontrak Supremacy, Kredit Primacy, Quality dijamin, Excellent Service", "Equal Development lan Mutual Benefit", disetujoni klien kanggo produk kita ing bisnis Impor lan ekspor wis nggawe asil perdagangan tambah cepet.Ing sawetoro wektu,HEBEI MACHINERY IMP & EXP CO., LTD.iku Sincerely dikarepake kanggo kerjo bareng karo klien, lawas lan anyar, contributing bebarengan kanggo pangembangan perdagangan internasional.

Sapa Kita

Hebei Kingda Import and Export Co., Ltd. didegaké ing taun 2005, Kanthi luwih saka 15 taun ngupayakake lan ngupayakake, Hebei Kingda Import and Export Co., Ltd. wis nyekseni pengalaman sing akeh, kaluwihan profesional lan portofolio bisnis sing luar biasa, ngimpor sing ditambah lan bisnis ekspor, lan saiki wis dadi perusahaan ekspor lan impor sing luwih bisa kanggo produk listrik ing China.Perusahaan kasebut wis ngetrapake manajemen modern, regulasi lengkap lan sistem layanan swara.Akibate, perusahaan dianugerahi sertifikat akreditasi sistem mutu ISO9001: 2000.Miturut organisasi bisnis perusahaan, departemen bisnis diatur minangka nderek: Departemen Ekspor, Kantor Tanggu ing Tianjin lan Shanghai Kantor;Departemen fungsional sing komprehensif diatur kaya ing ngisor iki: Kantor Manajer Umum, Departemen Perencanaan, Departemen Keuangan lan Akuntansi, Departemen Urusan Hukum lan Pusat Informasi.Kantor Luar Negeri lan Anak Perusahaan didegake ing AS (Los Angeles), Kanada, Chili (Santiago), Argentina (Buenos Aires), Mesir (Kairo), Ghana (Accra) lan Ethiopia (Addis Ababa).Ngandelake ketulusan lan layanan sing apik, kita duwe reputasi apik ing lapangan perdagangan internasional lan wis nggawe kerjasama sing cedhak lan hubungan bisnis karo para pelanggan saka luwih saka 120 negara lan wilayah.Kanthi nyengkuyung pedoman kualitas "Customer Paramount, Quality first;Orientasi kredit lan pangembangan sing ora mandheg.Ing ngisor iki prinsip "Kontrak Supremacy, Kredit Primacy, Quality dijamin, Excellent Service", "Equal Development lan Mutual Benefit", disetujoni klien kanggo produk kita ing bisnis Impor lan ekspor wis nggawe asil perdagangan tambah cepet.Ing sawetoro wektu, Hebei Kingda Impor lan Ekspor Co., Ltd. wis Sincerely dikarepake kanggo kerjo bareng karo klien, lawas lan anyar, contributing bebarengan kanggo pangembangan perdagangan internasional.

Misi Kita

Ngupaya semangat "United, Dedicated, Deploitation and Innovation", siji tim profesional lan mampu

Nilai Kita

Kanthi nyengkuyung pedoman kualitas "Customer Paramount, Quality first;Orientasi kredit lan pembangunan sing ora mandheg.