Kabar Perusahaan

  • Our company’s operation certificate and main business scope are as follows:

    Sertifikat operasi perusahaan lan ruang lingkup bisnis utama yaiku:

    Impor lan Ekspor kanggo Macem-macem Jinis Produk Luar Negeri Proyek Kontrak Penjualan kanggo Metallurgical Mill Rolls Lisensi kanggo Medical Equipment Lisensi kanggo Natural Gas Equipment Lisensi kanggo Delegasi Tenaga Kerja Luar Negeri
    Waca liyane
  • Overseas Market Distribution

    Distribusi Pasar Luar Negeri

    Ngandelake layanan sing tulus lan apik, Perusahaan Kita entuk reputasi sing apik ing pasar internasional.Saiki kita nggawe hubungan bisnis karo klien saka luwih saka 100 negara lan wilayah.Pasar utama kita ana ing Amerika, Eropa, Asia Timur Tengah ...
    Waca liyane