Kabar

  • large differences in export and consumption markets

    beda gedhe ing pasar ekspor lan konsumsi

    Miturut laporan kasebut, struktur konsumsi online lintas wates beda-beda ing antarane negara.Mulane, tata letak pasar sing ditargetake lan strategi lokalisasi penting banget kanggo implementasine produk kasebut.Saiki, ing wilayah Asia sing diwakili dening Korea Selatan lan Rusia ...
    Waca liyane
  • cross-border consumption is more frequent and diversified

    konsumsi salib-wewatesan luwih kerep lan macem-macem

    Miturut laporan kasebut, jumlah pesenan negara mitra konstruksi "One Belt And One Road" nggunakake konsumsi e-commerce lintas-wates ing jd ing 2018 yaiku 5,2 kaping ing 2016. Saliyane kontribusi pertumbuhan pangguna anyar, frekuensi konsumen saka macem-macem count ...
    Waca liyane
  • online business scope expands rapidly

    ruang lingkup bisnis online berkembang kanthi cepet

    Miturut laporan sing dirilis dening lembaga riset data gedhe jingdong, barang-barang Cina wis didol liwat e-commerce lintas wates menyang luwih saka 100 negara lan wilayah kalebu Rusia, Israel, Korea Selatan lan Vietnam sing wis mlebu dokumen kerjasama karo China kanggo bebarengan. mbangun R...
    Waca liyane
  • Our company’s operation certificate and main business scope are as follows:

    Sertifikat operasi perusahaan lan ruang lingkup bisnis utama yaiku:

    Impor lan Ekspor kanggo Macem-macem Jinis Produk Luar Negeri Proyek Kontrak Penjualan kanggo Metallurgical Mill Rolls Lisensi kanggo Medical Equipment Lisensi kanggo Natural Gas Equipment Lisensi kanggo Delegasi Tenaga Kerja Luar Negeri
    Waca liyane
  • Distribution of Manufacturer

    Distribusi saka Produsen

    Profesional 1000+ Periode produksi terus-terusan kanggo umume tanduran luwih saka telung taun Dheweke duwe pengalaman akeh kanggo ngasilake produk ekspor lan uga duwe sistem manajemen kualitas sing ketat.iso9000
    Waca liyane
  • Overseas Market Distribution

    Distribusi Pasar Luar Negeri

    Ngandelake layanan sing tulus lan apik, Perusahaan Kita entuk reputasi sing apik ing pasar internasional.Saiki kita nggawe hubungan bisnis karo klien saka luwih saka 100 negara lan wilayah.Pasar utama kita ana ing Amerika, Eropa, Asia Timur Tengah ...
    Waca liyane