Luwih akeh LED tinimbang sadurunge: Kanthi macem-macem lampu LED, saiki kita nawakake pilihan produk sing apik kanggo macem-macem syarat cahya - lan akeh inovasi sing apik.

Babagan awake dhewe

Katon apik lan krasa apik: tren mega full-glass pancen nyenengake!

HEBEI MACHINERY IMP & EXP CO., LTD.didegaké ing 2005, Kanthi luwih saka 15 taun ngupayakake lan ngupayakake, Hebei Kingda Impor lan Ekspor Co., Ltd. perusahaan ekspor lan impor sing luwih bisa kanggo produk listrik ing China.

Donya sing nyenengake lampu LED

Ayo dhewe inspirasi karo crita LED sing beda banget
  • Kisah LED

    beda gedhe ing pasar ekspor lan konsumsi

    Lampu sing inovatif lan murah nganggo LED

    Miturut laporan kasebut, struktur konsumsi online lintas wates beda-beda ing antarane negara.Mulane, tata letak pasar sing ditargetake lan strategi lokalisasi penting banget kanggo implementasine produk kasebut.Saiki, ing wilayah Asia sing diwakili dening Korea Selatan lan Rusia ...

  • Kisah LED

    konsumsi salib-wewatesan luwih kerep lan macem-macem

    Lampu sing inovatif lan murah nganggo LED

    Miturut laporan kasebut, jumlah pesenan negara mitra konstruksi "One Belt And One Road" nggunakake konsumsi e-commerce lintas-wates ing jd ing 2018 yaiku 5,2 kaping ing 2016. Saliyane kontribusi pertumbuhan pangguna anyar, frekuensi konsumen saka macem-macem count ...

  • Kisah LED

    ruang lingkup bisnis online berkembang kanthi cepet

    Lampu sing inovatif lan murah nganggo LED

    Miturut laporan sing dirilis dening lembaga riset data gedhe jingdong, barang-barang Cina wis didol liwat e-commerce lintas wates menyang luwih saka 100 negara lan wilayah kalebu Rusia, Israel, Korea Selatan lan Vietnam sing wis mlebu dokumen kerjasama karo China kanggo bebarengan. mbangun R...

  • Kisah LED

    Sertifikat operasi perusahaan lan ruang lingkup bisnis utama yaiku:

    Lampu sing inovatif lan murah nganggo LED

    Impor lan Ekspor kanggo Macem-macem Jinis Produk Luar Negeri Proyek Kontrak Penjualan kanggo Metallurgical Mill Rolls Lisensi kanggo Medical Equipment Lisensi kanggo Natural Gas Equipment Lisensi kanggo Delegasi Tenaga Kerja Luar Negeri

  • Kisah LED

    Distribusi saka Produsen

    Lampu sing inovatif lan murah nganggo LED

    Profesional 1000+ Periode produksi terus-terusan kanggo umume tanduran luwih saka telung taun Dheweke duwe pengalaman akeh kanggo ngasilake produk ekspor lan uga duwe sistem manajemen kualitas sing ketat.iso9000

Produk liyane

Campuran macem saka wangun Vintage, teknologi filamen apik gayane, cahya ayu lan efisiensi energi