PUSH IN WIRE CONNECTOR (ARUS TINGGI)

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Parameter:

ITEM NO. DIAMETER KABEL: VOLTAGE RATED: RATED SAIKI: RESISTANCE VOLTAGE: STRIP LENGTH: MATERI
HB-PCT-102 BV2.5-6.0 mm² 400V 41A 4KV 10 MM MATER: TEMBAGA (TIN PLATING) SCREW: NICHROME ALLOY STEEL
HB-PCT-103D            
HB-PCT-104            
HB-PCT-104D            
HB-PCT-106            
HB-PCT-108            

deskripsi produk:

FITUR: PLUG CEPAT: INSTALASI CEPAT TANPA ALAT, PLUG lan gunakake ing endi wae kapan wae.TEMBAGA MURNI NENG: DIBUAT DARI MATERIAL TIN-PLATED TEMBAGA WITH KONDUKTIVITAS ELECTRICAL GOOD, DUCTILITY lan RESISTANCE KARAT.TEST HOLE: Ana bolongan TEST ing tip, sing trep kanggo nyoba apa pena wis daya sadurunge digunakake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita