LAMPU PANEL LED

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Parameter:

ITEM NO. DAYA (W) VOLTAGE INPUT WARNA LUMEN (LM) RA UKURAN (MM)
HB-101417 6W AC 220-240V 3000K / 4200K / 6000K 450LM 80 120X120X35
HB-101418 12W AC 220-240V 3000K / 4200K / 6000K 960LM 80 170X170X35
HB-101419 18W AC 220-240V 3000K / 4200K / 6000K 1440LM 80 225X225X35
HB-101420 24W AC 220-240V 3000K / 4200K / 6000K 1920LM 80 300X300X35

deskripsi produk:

APLIKASI: UMUM DIGUNAKAN ING KANTOR, KAFETERIA, PERPUSTAKAAN, SHOPPING MALL, Pawon, RUANG KONFERENSI, RESTAURANT, LABORATORIUM, TOKO DEPARTEMEN, TOKO SUPERMEN, SUPERMARKET, DLL.Kita wis entuk mbentuk chain lengkap saka DIE-CASTING, SPRAY-PAINT, telung Piece SUIT, DRIVER menyang FULL assembly, banjur LED PANEL SING PALING KOMPETITIF.KITA BISA PRODUKSI KED PANEL KOTA GOLD-PLATING, SILVER-PLATING, ALUMINIUM OKSIDASI, ELECTROPLATE lan etc.

Pasar, kemasan, pambayaran lan pengiriman:

LAMPU PANEL LED

 

PASAR EKSPOR UTAMA

EROPA.AMERIKA.TIMUR TENGAH.ASIA

PEMBAYARAN & PENGIRIMAN

CARA PEMBAYARAN: ADVANCE T/T, PAYPAL, L/C.

DETAIL DELIVERY: ING 30-35 dina sawise konfirmasi pesenan.

PACKING lan kiriman

Ukuran Kemasan Karton Utama (cm)

GW (KGS)

NW(KGS)

PCS / KARTON

 

LAMPU PANEL LED

40

30

35

20

18

50

Rincian Kemasan
packing panel dipimpin: 1 pc ing kothak, 50pcs ing karton master, kanthi proteksi sumur;We offer layanan OEM kanggo kita customer

PENGIRIMAN

1) Layanan kurir kaya FedEx, DHL kanggo pesenan sampel.2) Pangiriman udara kanggo pesenan darurat.

3) Pengiriman Laut kanggo pesenan akeh.

1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita