Cahya

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Parameter:

NOMER BARANG: MATERI: WATTAGE IP RATING LAMPU
HB-301035 PS/PC COVER ABS/PC BASE 1X18W 1X36W 1X58W 2X18W 2X36W 2X58W IP 65 T5 / T8 FLOURESCENT TUBE

deskripsi produk:

CONTOH PENGGUNAAN: PALESTRAS, TOKO, LABORATORIUM.FITTING FLUORESEN ANTICORROSION TRADISIONAL lan serbaguna.BODY IN ABS UTAWA PC.Kasedhiya ing werna abu-abu.DIFFUSER PROTECTIVE INFECTED PRESS IN PS, PC UTAWA ACRYLIC, kanggo njaga karakteristik mekanik lan estetika saka fitting sing ora diganti suwe.Klip nutup kanggo diffuser ing POLYCARBONATE GREY UTAWA INOX STEEL ing request.REFLEKTOR ING STEEL sing dicet, disambungake menyang awak ndhuwur kanthi rong piranti plastik anti-rugi, sing dipasang ing piranti listrik.MATERIAL SEALING antarane kaca lan awak ing PU(POLYURETHANE).SPESIFIKASI PRODUK: KONSUMSI DAYA RENDAH, EFISIENSI TINGGI.LAWAS.TUTUP PS/PC, BASE ABS/PC.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk