konsumsi salib-wewatesan luwih kerep lan macem-macem

Miturut laporan kasebut, jumlah pesenan negara mitra konstruksi "One Belt And One Road" nggunakake konsumsi e-commerce lintas-wates ing jd ing 2018 yaiku 5,2 kaping ing 2016. Saliyane kontribusi pertumbuhan pangguna anyar, Frekuensi konsumen saka macem-macem negara tuku barang China liwat situs web e-commerce lintas wates uga saya tambah akeh.Ponsel lan aksesoris, perabot omah, produk kecantikan lan kesehatan, komputer lan produk Internet minangka produk Cina sing paling populer ing pasar luar negeri.Ing telung taun kepungkur, owah-owahan gedhe wis kedadeyan ing kategori komoditas kanggo konsumsi ekspor online.Nalika proporsi ponsel lan komputer saya suda lan proporsi kabutuhan saben dina saya tambah, hubungan antarane manufaktur Cina lan urip saben dinane wong luar negeri saya cedhak.
Ing babagan tingkat wutah, kaendahan lan kesehatan, peralatan rumah tangga, aksesoris busana lan kategori liyane ngalami pertumbuhan paling cepet, disusul dolanan, sepatu lan sepatu bot, lan hiburan audio-visual.Robot nyapu, humidifier, sikat untu listrik minangka paningkatan gedhe ing penjualan kategori listrik.Saiki, China minangka produser lan negara dagang peralatan omah paling gedhe ing donya."going global" bakal nggawe kesempatan anyar kanggo merek peralatan omah Cina.


Wektu kirim: Jul-11-2020