beda gedhe ing pasar ekspor lan konsumsi

Miturut laporan kasebut, struktur konsumsi online lintas wates beda-beda ing antarane negara.Mulane, tata letak pasar sing ditargetake lan strategi lokalisasi penting banget kanggo implementasine produk kasebut.
Saiki, ing wilayah Asia sing diwakili dening Korea Selatan lan pasar Rusia ing Eropah lan Asia, pangsa dodolan ponsel lan komputer wiwit mudhun, lan tren ekspansi kategori katon banget.Minangka negara kanthi konsumsi online paling salib-wewatesan saka jd online, dodolan ponsel lan komputer ing Rusia wis dropped dening 10,6% lan 2,2% mungguh ing telung taun kepungkur, nalika dodolan kaendahan, kesehatan, kluwarga Perkakas, otomotif. persediaan, aksesoris sandhangan lan dolanan wis tambah.Negara-negara Eropa sing diwakili Hongaria isih nduweni panjaluk sing relatif gedhe kanggo ponsel lan aksesoris, lan dodolan ekspor kaendahan, kesehatan, tas lan hadiah, sepatu lan sepatu bot wis tambah akeh.Ing Amerika Kidul, sing diwakili dening Chili, dodolan ponsel mudhun, dene dodolan produk cerdas, komputer lan produk digital mundhak.Ing negara-negara Afrika sing diwakili dening Maroko, proporsi penjualan ekspor ponsel, sandhangan lan peralatan omah saya tambah akeh.


Wektu kirim: Jul-11-2020