LED A60 Kab

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Parameter:

ITEM NO. DAYA (W) VOLTAGE INPUT WARNA LUMEN (LM) PF UKURAN (MM) MATERI
HB-104007 7W AC 220-240V 3000K 600LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104008 7W AC 220-240V 6400K 600LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104009 9W AC 220-240V 3000K 800LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104010 9W AC 220-240V 6400K 800LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104011 12W AC 220-240V 3000K 1200LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104012 12W AC 220-240V 6400K 1200LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104013 7W AC 220-240V 4200K 600LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104014 9W AC 220-240V 4200K 800LM 0.5 60X112 ALUMINIUM
HB-104015 12W AC 220-240V 4200K 1200LM 0.5 60X112 ALUMINIUM

deskripsi produk:

Fitur: plastik dilapisi aluninium;luwih awet, hemat energi lan ramah lingkungan;kasedhiya kanggo soket bohlam standar.Panggantos kanggo aplikasi lampu pijar: becik kanggo cahya umum ing kantor, ruang konferensi, mall, paviliun pameran, pasar super, hotel lan omah.

Pasar, kemasan, pembayaran lan pengiriman:

PASAR EKSPOR UTAMA

EROPA.AMERIKA.TIMUR TENGAH.ASIA

PEMBAYARAN & PENGIRIMAN

CARA PEMBAYARAN: ADVANCE T/T, PAYPAL, L/C.

DETAIL DELIVERY: ING 30-35 dina sawise konfirmasi pesenan.

PACKING lan kiriman

Ukuran Kemasan Karton Utama (cm)

GW (KGS)

NW(KGS)

PCS / KARTON

 

A55

45

23.5

26.5

3

2

100

Rincian Kemasan
1 PC Bohlam LED ing Kothak, 100 PCS Lampu LED Lilin ing Karton Utama
OEM packing bisa ditawakake.

A6

26

26

19.5

2.08

1.24

50

A65

32

32

27

3.55

2.06

50

A7

32

32

27

6.15

4.15

50

A8

32

32

27

6.2

4.2

50

PENGIRIMAN

1) Layanan kurir kaya FedEx, DHL kanggo pesenan sampel.2) Pangiriman udara kanggo pesenan darurat.3) Pengiriman Laut kanggo pesenan akeh.

1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk