LED C37 Kab

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Parameter:

ITEM NO. DAYA (W) VOLTAGE INPUT WARNA LUMEN (LM) PF UKURAN (MM) MATERI BASE
HB-104103 3W AC 220-240V 3000K 480LM 0.5 37X100 ALUMINIUM E14/E27/B22/B15D
HB-104104 6W AC 220-240V 6400K 480LM 0.5 37X100 ALUMINIUM  
HB-104106 7W AC 220-240V 4200K 480LM 0.5 37X100 ALUMINIUM  

deskripsi produk:

Fitur: plastik dilapisi aluninium;luwih awet, hemat energi lan ramah lingkungan;kasedhiya kanggo soket bohlam standar.Panggantos kanggo aplikasi lampu pijar: becik kanggo cahya umum ing kantor, ruang konferensi, mall, paviliun pameran, pasar super, hotel lan omah.

Pasar, kemasan, pambayaran lan pengiriman:

PASAR EKSPOR UTAMA

EROPA.AMERIKA.TIMUR TENGAH.ASIA

PEMBAYARAN & PENGIRIMAN

CARA PEMBAYARAN: ADVANCE T/T, PAYPAL, L/C.

DETAIL DELIVERY: ING 30-35 dina sawise konfirmasi pesenan.

PACKING lan kiriman

Ukuran Kemasan Karton Utama (cm)

GW (KGS)

NW(KGS)

PCS / KARTON

 

Model No. Ukuran

Paket/Ctn

Ukuran Karton

3

2

100

Rincian Kemasan
1 PC Bohlam LED ing Kothak, 100 PCS Lampu LED Lilin ing Karton Utama
OEM packing bisa ditawakake.

SMDC37 Φ37 * 100mm

100

20*20*43cm

2.08

1.24

100

SMDC37T Φ37 * 125 mm

100

25*20*43cm

3.55

2.06

100

SMDG45 Φ45 * 78 mm

100

24*24*34 cm

6.15

4.15

100

 

 

 

 

 

 

100

1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk