SOCKET CX-DB

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Parameter:

ITEM NO. NGALIH SPESIFIKASI DETAIL WARNA MATERI
HB-111020 NO 3G1.5*1.5M PUTIH PP + TEMBAGA
HB-111021 NO 3G1.5*3M PUTIH PP + TEMBAGA
HB-111022 NO 3G1.5*5M PUTIH PP + TEMBAGA
HB-111023 YA 3G1.5*1.5M PUTIH PP + TEMBAGA
HB-111024 YA 3G1.5*3M PUTIH PP + TEMBAGA
HB-111025 YA 3G1.5*5M PUTIH PP + TEMBAGA

deskripsi produk:

FITUR: KARO PLASTIK HIGH QUALITY SOCKET NORMAL KALUBÈRAN karo pangayoman SURGE, SOCKET punika suhu dhuwur PP MATERIAL, PRODUK Awet lan katon ayu, karo ON / OFF SWITCH, WITH 3G1.5MM CABLE2.DATA TEKNIS: 16A 250V AC 50HZ MAX.3500W


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk