TAPE

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Parameter:

NOMER BARANG: MATERI: KEKUATAN TENSI: ELONGATION AT BREAK: TEGANGAN BREAKDOWN: KETEBAL: Jembar: LENGTH: WARNA:
HB-111047 TAPE ELEKTRIK PVC > 35N 150%~220% > 4KV/MIN UKURAN 0.12 MM, 0.13 MM, 0.15 MM, 0.18 MM~0.22 MM 15 MM, 18 MM, 19 MM, 25 MM, ~ 100 MM etc. 5M, 10M, 20M, 25M,~33M Ireng, BIRU, abang, kuning, ijo, putih, abu-abu, oranye, Y/G

deskripsi produk:

DESCRIPTION: MAKE PVC FILS minangka BACKING MATERIAL, PVC ELECTRICAL INSULATING TAPE Nduweni fitur nggumunake, kayata INSULASI, FLAME RETARDANCE, COLD RESISTANCE, VOLTAGE RESISTANCE, ASAM & ALKALI RESISTANCE DLL.PVC ECECTRICAL INSULASI TAPE digunakake digunakake ing mobil harness, mbungkus kabel, pangayoman jampel.IKU MATERIAL INSULATING UTAMA MOBIL, PERALATAN ELEKTRIK RUMAH TANGGA, FIRGERATOR, APPARATUS ELEKTRONIK ECT.

Pasar, kemasan, pambayaran lan pengiriman:

PASAR EKSPOR UTAMA

EROPA.AMERIKA.TIMUR TENGAH.ASIA

PEMBAYARAN & PENGIRIMAN

CARA PEMBAYARAN: ADVANCE T/T, PAYPAL, L/C.

DETAIL DELIVERY: ING 30-35 dina sawise konfirmasi pesenan.

PACKING lan kiriman

Backing PVC tape Adhesive Nature Rubber, Pressure Sensitive Adhesive
Ketebalan 0,10 mm ~ 0,50 mm
Jembaré 8mm ~ 1260mm
Dawane 3m ~ 50m
Elongation ing break 150% ~ 220%
Kekuwatan Tarik 20~30N/10mm
Kekuwatan Kulit 1.6N/10mm
Gunakake suhu 0~80°C,120°C
Gunakake voltase 600V
Karakteristik

PENGIRIMAN

1) Layanan kurir kaya FedEx, DHL kanggo pesenan sampel.2) Pangiriman udara kanggo pesenan darurat.3) Pengiriman Laut kanggo pesenan akeh.

1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita